Ontdek onze aanpak

Wij spreken jouw taal en geven ons advies met onderbouwde vakkennis

Tijdens een intake gesprek, en gedurende het verloop van het project met onze klanten luisteren wij naar jouw verhaal, en vertalen dit naar een technische kwalitatieve oplossing. Niet alleen het ontwikkelen, meten en optimaliseren van online media is belangrijk voor ons, ook aan structurele opvolging geven wij prioriteit. Als het om gaat om communicatie spreken wij jouw taal.


Voor de uitwerking van de digitale projecten kunnen wij rekenen op een brede kennis van  vele web, en programmeertalen, waaronder Drupal, PHP, WordPress, HTML 5, Javascript, CSS en andere talen nodig om het welslagen van jouw project te garanderen.

Wij rapporteren over de resultaten van jouw project

Wanneer jij voor creative geeks kiest voor het uitwerken van jouw webproject of online marketing, zorgen wij ervoor dat de resultaten en het rendement van de website op een overzichtelijke, correcte manier bijgehouden wordt. Door gebruik te maken van tools zoals Google Analytics en Hotjar, krijgt u een beter inzicht in de campagnes, en het websiteverkeer van jouw website.


Met passie en de nodige vakkennis helpen wij onze klanten online succesvol worden

Hoeveel kost het als ik mij laat bijstaan door jullie?

De kostprijs voor het bouwen van een online marketingplan of website kan je beter interpreteren als een investering in plaats van een verloren kost. Een goede marketingstrategie of actiegerichte website haalt een goed rendement en helpt jou als ondernemer vooruit. Hierdoor ben je de investering al na enkele maanden vergeten! Hoeveel de kostprijs is, kunnen we pas zeggen wanneer we voor jou een uitgebreide offerte opgemaakt hebben. Elk project heeft zijn eigen bijzonderheden en details die de prijs mede bepalen. Wens je graag meer info, of een vrijblijvende offerte?

Kom je bij ons voor een nieuwe website? Dan gaan wij als volgt te werk:

 1. Het kennismakingsgesprek

  Wanneer je bij Creative Geeks terechtkomt maken wij tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Op basis van jouw noden, komen wij met oplossingen. Wij denken actief met je mee over hoe je jouw producten en diensten goed kan positioneren, en hoe je er kan uitspringen ten opzichte van de concurrentie.

 2. Investering in kaart brengen

  Voordat we naarstig beginnen met het maken en opleveren van jouw ideale website gaan wij na ons eerste gesprek vol enthousiasme aan de slag om op basis van jouw noden en ons advies een gepaste offerte op te stellen. Hierbij houden wij rekening met bestaande oplossingen die we kunnen inpluggen, ontwikkelingen op maat die dienen te gebeuren, koppelingen met bestaande systemen, huisstijlelementen etc. In onze offerte geven we je dan een gedetailleerd overzicht van het prijskaartje dat aan alle onderdelen van je website vasthangt. Zo krijg je meteen een transparant en duidelijk overzicht van hoeveel die broodnodige investering zal kosten, en waarom.

 3. Marktonderzoek en SEO-analyse

  Om een optimaal resultaat te bereiken gaan we gaan op zoek naar jouw concurrenten, brengen we jouw doelpubliek in kaart en starten we een zoekwoordenonderzoek dat we gebruiken bij de teksten die we zullen voorzien, alsook de navigatie, sitemap, URL-structuur etc.

 4. Wireframes en grafisch ontwerp maken

  Wij werken jouw project volledig uit op maat, zonder gebruik te maken van voorgekauwde templates of systemen die beperkingen hebben. Zo hebben wij volledige controle over de schaalbaarheid, veiligheid en inhoud en kunnen wij unieke oplossingen bieden die jouw identiteit weerspiegelen. We maken een blueprint op en nodigen je uit voor een bespreking. Na maximum 2 iteratierondes kunnen we over het algemeen aan het grafische ontwerp van je website beginnen. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw bestaande huisstijl.

 5. Schrijven van goede webteksten

  Nadat wij een akkoord hebben gekregen over de structuur en de lay-out gaat ons team aan de slag om goede webteksten te voorzien die de bezoekers van jouw website kunnen boeien. Naast het feit dat deze foutloos geschreven zullen zijn, zorgen wij er ook voor dat hierin de meest relevante zoektermen terugkomen zodat deze goed scoren bij de verschillende zoekmachines. Weer een zorg minder voor jou waarbij onze copywriter van dienst je graag te hulp schiet.

 6. Programmatie en uitwerken van webpagina’s

  Wij bouwen op basis van het overeenkomen ontwerp een op maat gemaakte lay-out, en werken jouw website uit in een CMS dat het best bij jouw project past. Onze voorkeur gaat meestal naar Drupal 8, WordPress of SiteManager.

 7. Optimalisatie voor zoekmachines

  Wij zorgen ervoor dat de pagina’s van jouw website vlot gevonden worden door de verschillende zoekmachines. Zo hoef je in bepaalde gevallen niet meteen betalende advertenties in te zetten om zichtbaar te zijn voor jouw prospecten.

 8. Overlopen checklist

  Aan de hand van een vooropgestelde checklist die wij maakten op basis van onze ervaring bij vorige projecten toetsen wij alle punten af om je te kunnen verzekeren dat we alles op orde hebben, tot in de details. Enkele items op deze checklist zijn bijvoorbeeld:

  • een veiligheidscertificaat (https) voorzien voor jouw website;
  • het correct instellen van een favicon om je merkidentiteit te vergroten bij jouw bezoekers;
  • Indien nodig pagina’s uitsluiten van de zoekrobot zodat deze niet kunnen gevonden worden.
  • etc.
 9. Opleiding en uitleg

  Tijdens een korte opleiding leer je het dashboard en de functionaliteiten van jouw website kennen. Je leert er hoe je zelf afbeeldingen, inhoud en categorieën kan toevoegen zodat je wanneer je dit wenst zelf je website kan beheren.

 10. Publicatie van het resultaat

  Wij publiceren jouw website naar de webserver van jouw keuze zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen. Nadat we dit gedaan hebben, voeren we een grondige testing uit zodat jij op je twee oren kan slapen.

 11. Evaluatie van de eerste resultaten

  Na het lanceren van jouw project gaan wij na enkele dagen een kijkje nemen in onze analytics tool om te evalueren of alles werkt zoals het hoort. Vinden mensen jouw website? Haken ze niet af door een gebroken link? Kan onze webserver het webverkeer aan? Indien nodig nemen wij actie om problemen te verhelpen, en informeren jou tijdig

Hulp nodig bij het uitbouwen van jouw marketing?