Wat maakt automatisatie voor jouw bedrijf interessant?

Wie vandaag de concurrentie een stap wil voor zijn, moet niet alleen focussen op een goede website en een goede marketingmix. De manier om volgens ons echt verschil te maken anno 2020 is door het vereenvoudigen en automatiseren van tijdsrovende bedrijfsprocessen. Automatiseren van repetitieve dagdagelijkse workflows zodat jij als zaakvoerder data kan verzamelen, sneller jouw klanten kan servicen of je kan focussen op jouw zaak.

Marketing automatisatie

Grote e-mailcampagnes uitsturen

Wanneer je een bepaalde promotie of nieuwsbrief wilt uitsturen naar je klanten is hiervoor een doordachte aanpak en de nodige planning noodzakelijk. Bij Creative Geeks hebben wij ervaring met het gebruik en planning van tools die jou als ondernemer hierbij ondersteunen zoals Flexmail, Mailchimp etc.

Koppelen aan CRM en leads opvolgen

Leads genereren is de eerste stap wanneer je een kwalitatieve klantendatabase en goede verkoopcijfers wilt opbouwen. Achter de schermen is er heel wat nodig om ervoor te zorgen dat deze klantgegevens netjes worden opgeslagen en opgevolgd aan de hand van automatische flows. Zelf hebben wij heel wat ervaring in het maken van flows die deze taak vereenvoudigen in tools zoals ActiveCampaign, Flexmail, Salesforce etc. Aan de hand van een analyse en inzage in jouw processen gaan wij aan de slag om voor jou als klant de beste oplossing te vinden.

Automatische posts op social media

Wie vandaag de dag met de promotie van zijn of haar zaak bezig is, begrijpt goed dat het belang van sociale media meer dan ooit naar voren komt om producten en een bedrijf in de kijker te zetten. Deze tijdrovende taak past in een moderne marketingstrategie en is van cruciaal belang voor elke ondernemer die in het huidige tijdperk wil groeien. Op al deze verschillende kanalen posten, en de resultaten hiervan monitoren neemt echter heel wat tijd in beslag. Creative Geeks heeft hiervoor eigen oplossingen ontwikkeld om deze taken te vereenvoudigen, en maakt daarnaast ook gebruik van tools zoals Social Seeder om de campagnes van klanten op te volgen.

Een chatrobot installeren

Klanten verwachten tegenwoordig dat je snel antwoordt, actie onderneemt, de bestelling binnen de dag levert en liefst ook nog zonder verzendingskosten. Kort gezegd: ze zijn best veeleisend, en als kleine of middelgrote ondernemer zonder support en klantendienst ter beschikking heb je hiervoor oplossingen nodig die je het leven eenvoudiger maken. Een van deze oplossingen is het inzetten van klantgerichte chatrobots die ervoor zorgen dat jouw klanten snel feedback krijgen aan de hand van scripts die wij samen met jou opstellen.

Push notifications acties versturen

Jouw gemiddelde klant beschikt vandaag over een smartphone waar hij ongeveer 2 uur per werkdag naar staart. Wij spelen hier handig op in door push notifications in te zetten om jouw marketingacties in de kijker te zetten.

Bedrijfsprocessen

Data ophalen en verzamelen

Data verzamelen is als ondernemer in het huidige tijdperk meer waard dan goud. Bruikbare data over je doelpubliek en concurrentie zorgt ervoor dat je kwalitatieve mailinglijsten kan bouwen, nuttige informatie voor je gebruikers kan tonen op je website, etc. We weten uit ervaring dat dit voor de meeste klanten een stap te ver gaat om hier zelf tijd in te investeren. Wij van Creative Geeks ondersteunen onze klanten hierin en bouwen mee aan oplossingen om het ophalen van data te vereenvoudigen en te automatiseren.

Vereenvoudiging van jouw administratie

Administratieve taken kunnen als ondernemer veel van je waardevolle tijd vragen. Wij denken graag actief met je mee en komen met concrete oplossingen naar voren die jou de mogelijkheid geven te focussen op jouw business en jouw klanten. Denk hierbij aan het automatisch uitsturen van facturen, digitaliseren van documenten en workflows, klantgegevens invoeren in een online CRM-oplossing, etc.

Automatisatie en vereenvoudiging van jouw boekhouding

Als ondernemers hebben wij sinds de opstart van Creative Geeks gezocht naar oplossingen die de boekhouding van onze klanten kunnen vereenvoudigen en automatiseren. Per klant bekijken we aan de hand van een analyse waar de mogelijkheden liggen, en hoe we hun boekhouding (deels) kunnen automatiseren.

Displayoplossingen

Wens je een persoonlijke presentatie te tonen in jouw inkomhal, of jouw bezoekers een overzicht te geven van jouw productaanbod terwijl ze in de wachtkamer zitten? Creative Geeks bouwt oplossingen op maat voor elke displaytoepassing van onze klanten. Via een handig dashboard kan je de presentaties samenstellen en automatisch starten bij het begin van de week en afsluiten in het weekend. De mogelijkheden zijn eindeloos! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Andere

Overzetten en backuppen

Een backup maken van je bestanden is superbelangrijk. Wij bieden oplossingen die ervoor zorgen dat van jouw belangrijke bestanden in een handomdraai op geregelde tijdstippen een veilige reservekopie wordt gemaakt op verschillende locaties in de cloud.

Stock automatiseren

Het beheren van de stock kan al eens snel uit de hand lopen wanneer er niet goed is over nagedacht. Samen helpen we jou om hierin goede keuzes te maken zoals het integreren van QR-codes en bouwen van een robuust webplatform dat deze taak vereenvoudigt.

Communicatie verbeteren

Communicatie naar de klant, tussen medewerkers of met externen is van cruciaal belang. Aan de hand van een analyse gaan we aan de slag om de communicatieflow binnen jouw bedrijfsstructuur aan te pakken en te verbeteren door bijvoorbeeld automatische antwoorden te sturen via e-mail, SMS of push notificaties in te zetten, etc.

Maatwerk

Op basis van een kennismakingsgesprek en een analyse van jouw situatie bieden wij maatwerkoplossingen aan die jouw processen kunnen vereenvoudigen en automatiseren aan de hand van robuuste webapplicaties, de integratie van API’s, IoT toepassingen of een mobiele applicatie.

Heb je een vraag of wens je info te ontvangen over automatisatie?