Opdrachten.be

Opdrachten.be is de underdog die als freelanceplatform mikt om meerwaarde te bieden voor opdrachtgevers en opdrachtnemers in Vlaanderen. De bestuurders vonden het dringend tijd voor een look en feel. Het resultaat werd een gebruiksvriendelijke WordPress website die perspectief en toekomst bied aan hun organisatie, en waarmee ze jarenlang kunnen verder bouwen aan hun klantenbestand.

Het huidige systeem is gebouwd in een oudere technologie en diende behouden te worden. Als out-of-the-box oplossing stelde Creative Geeks voor om een deel van hun bestaande systeem te behouden en te integreren in hun bestaande website. Hierdoor kunnen beide systemen in parallel draaien waardoor hun model onveranderd blijft. Als bijkomend voordeel biedt dit dat er verschillende experimenten binnen het marketing scala kunnen worden uitgevoerd zonder de business as usual in gevaar te brengen.

opdrachten website

Aanpak en resultaten

Feedback van onze klant

Jouw marketing uitwerken

Op zoek naar een sparringspartner om je marketing mee te besprekenaWij werken al jarenlang mooie marketing projecten en Strategie uit voor KMO of eenmanszaken waar we trots op zijn. Als ondernemer dien jij te focussen op jouw business, en die marketing... laat die maar aan ons over! Wij houden jou aan de hand van overzichtelijke dashboard op de hoogte van de stand van zaken, en sturen indien nodig bij om tot op een optimaal resultaat te komen.

Visibiliteit verhogen

In een wereld die volop in verandering is, kunnen bedrijven niet meer zonder eigen plekje te veroveren op het wereldwijde web. Sinds meer dan 15 jaren bouwen wij kleine en grote websites op maat van de noden van onze klanten. Kwalitatief maatwerk waarvan je gaat watertanden.