cropped-cropped-cropped-Screenshot-2022-01-04-at-10.41.23.png

Digitale marketing

Anno 2022 beseffen meer en meer bedrijven net zoals u dat het niet voldoende is om aanwezig te zijn op de verschillende kanalen,. Het definiëren van de doelen van uw digitaal project, en de uitvoering van een gepaste digitale strategie op maat is de essentie en de sleutel tot succes.

Een inkijk in de situatie, en een grondige analyse is de start van het bepalen van de optimale marketing mix. Samen met zijn klanten bekijken wij de verschillende mogelijkheden, en noden op basis van concrete bedrijfsdoelstellingen, en het budget van de klant.

Op de juiste manier spreken met uw doelpubliek

Iets wat vaak onderschat wordt bij het uitvoeren van een digitale strategie is de factor communicatie. Stuur je een maandelijkse professionele nieuwsbrief? Gebruik je Facebook of LinkedIn om via gesponsorde advertenties je boodschap te brengen? Of mik je op Google Ads en SEO? Een antwoord op deze, en andere vragen krijg je wanneer wij een volledige digitale marketing strategie opgesteld hebben voor u. Dankzij onze jarenlange expertise binnen de digitale marketing in verscheidene sectoren is Creative Geeks de uitstekende keuze voor het opmaken, of optimaliseren van uw digitale strategie.

De optimalisatie van uw website

Wist je dat de snelheid waarmee je webpagina geladen wordt, de inhoud die je toont, de manier waarop je die inhoud toont, en wel duizend andere factoren bepalen hoelang jouw bezoeker op een webpagina blijft? Straffer nog… Anno 2022 is de optimalisatie van uw website dé belangrijkste factor voor het behalen van uw doelen, en de garantie op online succes. Creative Geeks heeft hierin een zeer ruimte expertise opgebouwd, die u helpt om hierin te scoren. Samen met u gaan wij na hoe wij uw website kunnen optimaliseren op basis van verschillende best-practicus die toegepast worden bij de grote e-commerce website zoals Amazon, Bol.com etc.

Wil jij ook graag online groeien?