Grote e-mailcampagnes uitsturen

Wanneer je een bepaalde promotie of nieuwsbrief wilt uitsturen naar je klanten is hiervoor een doordachte aanpak en de nodige planning noodzakelijk. Bij Creative Geeks hebben wij ervaring met het gebruik en planning van tools die jou als ondernemer hierbij ondersteunen zoals Flexmail, Mailchimp etc.

Koppelen aan CRM en leads opvolgen

Leads genereren is de eerste stap wanneer je een kwalitatieve klantendatabase en goede verkoopcijfers wilt opbouwen. Achter de schermen is er heel wat nodig om ervoor te zorgen dat deze klantgegevens netjes worden opgeslagen en opgevolgd aan de hand van automatische flows. Zelf hebben wij heel wat ervaring in het maken van flows die deze taak vereenvoudigen in tools zoals ActiveCampaign, Flexmail, Salesforce etc. Aan de hand van een analyse en inzage in jouw processen gaan wij aan de slag om voor jou als klant de beste oplossing te vinden.

Automatische posts op social media

Wie vandaag de dag met de promotie van zijn of haar zaak bezig is, begrijpt goed dat het belang van sociale media meer dan ooit naar voren komt om producten en een bedrijf in de kijker te zetten. Deze tijdrovende taak past in een moderne marketingstrategie en is van cruciaal belang voor elke ondernemer die in het huidige tijdperk wil groeien. Op al deze verschillende kanalen posten, en de resultaten hiervan monitoren neemt echter heel wat tijd in beslag. Creative Geeks heeft hiervoor eigen oplossingen ontwikkeld om deze taken te vereenvoudigen, en maakt daarnaast ook gebruik van tools zoals Social Seeder om de campagnes van klanten op te volgen.

Een chatrobot installeren

Klanten verwachten tegenwoordig dat je snel antwoordt, actie onderneemt, de bestelling binnen de dag levert en liefst ook nog zonder verzendingskosten. Kort gezegd: ze zijn best veeleisend, en als kleine of middelgrote ondernemer zonder support en klantendienst ter beschikking heb je hiervoor oplossingen nodig die je het leven eenvoudiger maken. Een van deze oplossingen is het inzetten van klantgerichte chatrobots die ervoor zorgen dat jouw klanten snel feedback krijgen aan de hand van scripts die wij samen met jou opstellen.

Push notifications acties versturen

Jouw gemiddelde klant beschikt vandaag over een smartphone waar hij ongeveer 2 uur per werkdag naar staart. Wij spelen hier handig op in door push notifications in te zetten om jouw marketingacties in de kijker te zetten.

Heb je een vraag of wens je info te ontvangen over automatisatie?