cropped-cropped-cropped-Screenshot-2022-01-04-at-10.41.23.png

Belevingsdagen Thomas More

Het organiseren van open-klas dagen is een huzarenstukje waar de mensen van Thomas More jaarlijks meerdere malen mee geconfronteerd worden. Om deze taak te vereenvoudigen contacteerden ze Creative Geeks. Met veel goesting om onze expertise in te zetten bouwden wij een gebruiksvriendelijke website en achterliggende webapplicatie die de logistiek en administratie een pak vereenvoudigde.

Voor Thomas more hogescholen bouwde Magnefik een gebruiksvriendelijke tool die hen toelaat om alle logistiek en praktische zaken te beheren voor hun belevingsdagen. De belevingsdagen zijn een uniek concept waarbij scholieren uit het laatste jaar secundair onderwijs de kans krijgen om te proeven van het leven aan de hogeschool. De uitwerking gebeurde in WordPress en VueJS, en was ondanks de strakke deadline haalbaar door het toepassen van de agile projectmanagement methodologie, enerzijds en de goede communicatie tussen Magnefik en Thomas More anderzijds.

Aanpak en resultaten

  • meer dan 2000 inschrijvingen bij de eerste belevingsdag
  • automatisatie die leerkrachten op de hoogte bracht wanneer leerlingen nog niet waren ingeschreven
  • PDF rapport om de dag van het evenement te vereenvoudigen
  • Bepalen bevoorrading eten en drinken op basis van extra velden bij inschrijving

Feedback van onze klant

Jouw marketing uitwerken

Op zoek naar een sparringspartner om je marketing mee te bespreken?
Wij werken al jarenlang mooie marketing projecten en doelgerichte plannen uit voor KMO's en eenmanszaken waar we trots op zijn.

Als ondernemer dien jij te concentreren op jouw business, en die marketing: laat die maar aan ons over!

Wij houden jou aan de hand van overzichtelijke dashboard op de hoogte van de stand van zaken, en sturen indien nodig bij om tot op een optimaal resultaat te komen.

Visibiliteit verhogen

In een wereld die volop in verandering is, kunnen bedrijven niet meer zonder eigen plekje te veroveren op het wereldwijde web. Sinds meer dan 15 jaren bouwen wij kleine en grote websites op maat van de noden van onze klanten. Kwalitatief maatwerk waarvan je gaat watertanden.