cropped-cropped-cropped-Screenshot-2022-01-04-at-10.41.23.png
case-keukenbouwer

De keukenbouwer

Wij werden in onderaanneming gevraagd om de structuur en wireframes voor de nieuwe website van de keukenbouwer uit te werken. De samenwerking met hun marketingteam verliep erg vlot en leidde tot een verfrissende layout met focus op conversie en gebruiksvriendelijkheid

Hun bestaande website was toe aan een nieuwe layout die meer mogelijkheden zou bieden om acties in de kijker te zetten en de bezoekers van hun online vitrine zou prikkelen om een bezoek in te plannen. Onze opdracht hier was om kant en klare wireframes te bouwen die futureproof waren en geoptimaliseerd waren voor conversie. Een leuke samenwerking en opdracht met het marketingteam van De Keukenbouwer. Daarnaast stonden wij ook in voor de functionele en technische analyse die vooraf ging aan het uittekenen van de verschillende schermen. Zoals steeds stond gebruiksvriendelijkheid hoog op de agenda, en bouwden wij een oplossing waar de klant nog jaren de vruchten van zal plukken.

Het bouwen van goede wireframes is een cruciale stap binnen het proces van het bouwen van een goede gebruiksvriendelijke en succesvolle website.
Een wireframe kan je vergelijken met een blauwprint of grondplan van een huis. Het vormt letterlijk een fundament voor de ontwikkelaars, designers en project managers om goed, kwalitatief werk op te leveren.

Aanpak en resultaten

Tijdens een online videocall overlopen wij met de klant de concrete case, en lichten in een vervolg meeting de offerte toe op een transparante en duidelijke manier

De doelstelling was duidelijk, en op basis daarvan maakten wij een functionele en technische analyse aangevuld met een beknopt concurrentieanalyse onderzoek

In Figma werkte wij een eerste versie uit van de wireframes die wij on-the-fly bijstuurde tijdens een videomeetings waarbij we het gemaakte ontwerp voorstelde. De focus lag hier net zoals steeds bij al onze realisaties op een goede mix van gebruiksvriendelijkheid en conversie.

Momenteel werkt De Keukenbouwer hard om hun website verder te ontwikkelen, het finale resultaat zal je binnenkort kunnen terugvinden op hun website.

Feedback van onze klant

Jouw marketing uitwerken

Op zoek naar een sparringspartner om je marketing mee te bespreken?
Wij werken al jarenlang mooie marketing projecten en doelgerichte plannen uit voor KMO's en eenmanszaken waar we trots op zijn.

Als ondernemer dien jij te concentreren op jouw business, en die marketing: laat die maar aan ons over!

Wij houden jou aan de hand van overzichtelijke dashboard op de hoogte van de stand van zaken, en sturen indien nodig bij om tot op een optimaal resultaat te komen.

Visibiliteit verhogen

In een wereld die volop in verandering is, kunnen bedrijven niet meer zonder eigen plekje te veroveren op het wereldwijde web. Sinds meer dan 15 jaren bouwen wij kleine en grote websites op maat van de noden van onze klanten. Kwalitatief maatwerk waarvan je gaat watertanden.