cropped-cropped-cropped-Screenshot-2022-01-04-at-10.41.23.png

Dirk van Babylon

Dirk, het alterego van Dokter Peter Van Breusegem contacteerde Creative Geeks om een nieuwe swung te geven. Een nieuwe start van een mooie realisatie en online collectie van honderden verhalen, gedichten memories en luisterfragmenten.

Creative Geeks ging met graagte in op deze vraag, en werkte een mooi resultaat uit dat hedendaags en gebruiksvriendelijk is met een frisse touch klaar om zijn bezoekers te helpen navigeren en animeren. Naast de creatie van de website gebouwd met WordPress helpte we Peter ook met de contentmigratie van meer dan 1000 blogartikels uit twee andere wordpress omgevingen.

Aanpak en resultaten

functionele en technische analyse

ontwikkeling custom wordpress theming

uitwerking van website op basis van analyse

wireframing

 

webdesign

integratie en configuratie

schrijven van handleiding

projectcoördinatie

Feedback van onze klant

Jouw marketing uitwerken

Op zoek naar een sparringspartner om je marketing mee te bespreken?
Wij werken al jarenlang mooie marketing projecten en doelgerichte plannen uit voor KMO's en eenmanszaken waar we trots op zijn.

Als ondernemer dien jij te concentreren op jouw business, en die marketing: laat die maar aan ons over!

Wij houden jou aan de hand van overzichtelijke dashboard op de hoogte van de stand van zaken, en sturen indien nodig bij om tot op een optimaal resultaat te komen.

Visibiliteit verhogen

In een wereld die volop in verandering is, kunnen bedrijven niet meer zonder eigen plekje te veroveren op het wereldwijde web. Sinds meer dan 15 jaren bouwen wij kleine en grote websites op maat van de noden van onze klanten. Kwalitatief maatwerk waarvan je gaat watertanden.