cropped-cropped-cropped-Screenshot-2022-01-04-at-10.41.23.png
runners

Fitcollective

Omcollective vroeg ons recent om een website te bouwen die hun het manuele werk uit handen zou nemen voor het bijhouden van sportprestaties van zijn medewerkers. Met veel goesting en enthousiasme lieten wij onze linker en rechter hersenhelft werken om te met een strakke planning. De samenwerking met de klant liep op wieltjes en we kregen carte blanche wat een gebruiksvriendelijke en mooie oplossing als resultaat had.

Het resultaat is een leuke challenge geworden voor ons dat uitgewerkt is in WordPress in combinatie met WPforms plugin. Op basis van vooropgemaakte velden kunnen alle personeelsleden makkelijk hun prestaties registreren, en wordt er automatisch een mail verstuurd naar een interne medewerker die de tussenstanden en rankschikking opvolgt. Als extra kan er ook een foto worden opgeladen van de prestaties als “bewijsmateriaal”. Deze website helpt niet enkel bij het bijhouden van de scores en resulaten maar zorgde ook als extra motivatie en competitie bij de sportievelingen van OMcollective.

fitcollective mobile

Aanpak en resultaten

Geavanceerde WP forms programmatie

Automatische mails via WordPress

Gebruiksvriendelijke WordPress website

Feedback van onze klant

Jouw marketing uitwerken

Op zoek naar een sparringspartner om je marketing mee te bespreken?
Wij werken al jarenlang mooie marketing projecten en doelgerichte plannen uit voor KMO's en eenmanszaken waar we trots op zijn.

Als ondernemer dien jij te concentreren op jouw business, en die marketing: laat die maar aan ons over!

Wij houden jou aan de hand van overzichtelijke dashboard op de hoogte van de stand van zaken, en sturen indien nodig bij om tot op een optimaal resultaat te komen.

Visibiliteit verhogen

In een wereld die volop in verandering is, kunnen bedrijven niet meer zonder eigen plekje te veroveren op het wereldwijde web. Sinds meer dan 15 jaren bouwen wij kleine en grote websites op maat van de noden van onze klanten. Kwalitatief maatwerk waarvan je gaat watertanden.