cropped-cropped-cropped-Screenshot-2022-01-04-at-10.41.23.png

Glowi

Via OMcollective kreeg Creative Geeks de kans om een campagne pagina uit te werken voor de ecologische schoonmaakproducten die recent op de markt kwamen door de eigenaars van het Poetsbureau. De deadline was kort, maar door een goede communicatie en briefing van de klant werd dit project een succes.

Het bouwen van een campagnepagina die toelaat om snel een campagne op te zetten die als doel had om een nieuw doelpubliek aan te trekken en de producten van Glowi op de markt te brengen. Naast het bouwen van een campagne pagina kregen wij ook als opdracht voorgeschoteld om de huidige homepagina van het Poetsbureau om te bouwen zodat het nieuwe merk beter in de verf kon gezet worden. Het resultaat is een fris geheel die past bij de integratie van hun huidige huisstijl.

homepagina poetsbureau

Aanpak en resultaten

  • Uitwerking in Unbounce
  • Omzetten van een XD ontwerp in een HTML webpagina
  • Programmatie van Javascript componenten
  • Koppeling met Google Tag Manager en Google Analyitcs
  • Advies over marketingstrategie en best-practices

Feedback van onze klant

Jouw marketing uitwerken

Op zoek naar een sparringspartner om je marketing mee te bespreken?
Wij werken al jarenlang mooie marketing projecten en doelgerichte plannen uit voor KMO's en eenmanszaken waar we trots op zijn.

Als ondernemer dien jij te concentreren op jouw business, en die marketing: laat die maar aan ons over!

Wij houden jou aan de hand van overzichtelijke dashboard op de hoogte van de stand van zaken, en sturen indien nodig bij om tot op een optimaal resultaat te komen.

Visibiliteit verhogen

In een wereld die volop in verandering is, kunnen bedrijven niet meer zonder eigen plekje te veroveren op het wereldwijde web. Sinds meer dan 15 jaren bouwen wij kleine en grote websites op maat van de noden van onze klanten. Kwalitatief maatwerk waarvan je gaat watertanden.