cropped-cropped-cropped-Screenshot-2022-01-04-at-10.41.23.png

Hyphen.be

Voor onze klant hyphen.be doen wij op regelmatige basis tal van verbeteringen voor hun bedrijfswebsite. Hyphen.be schakelt hoogopgeleide consultants en freelancers in voor finance opdrachten binnen België en Nederland. Hun huidige website is gebouwd in Drupal en het onderhoud hiervan brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Zo connecteert hun bedrijfswebsite met andere websites om informatie omtrent openstaande vacatures op te halen. Wij ontwikkelden onder andere een module die het mogelijk maakt om beschrijvende data aan deze geimporteerde vacatures toe te wijzen na het uitvoeren van cron-taken. Daarnaast hebben wij een module op maat gebouwd die als kers op de taart mogelijk maakt om deze nieuwe inhoud van hun website zo snel mogelijk te indexeren in de verschillende zoekresultaten door gebruik te maken van de Google Indexing API.

Samenwerken met Hyphen verloopt steeds op een fijne, professionele manier. Op regelmatige tijdstippen plannen we een gezamelijke check-in via een videocall of in real life. Daarnaast maken wij gebruik van Monday als project management tool. Op deze manier houden wij de klant op een transparante en duidelijke manier op de hoogte van de vooruitgang binnen de afgelijnde briefing. Naast de websiteontwikkeling die wij in handen genomen hebben, hebben wij voor deze klant ook een adviserende rol naar het optimaliseren van hun website, maar ook naar het verbeteren van de zoekresultaten met behulp van SEO.Deze uitdaging gaan wij samen aan met Tijs en Marjolein van Yourperformance

Aanpak en resultaten

Voorzien van een staging omgeving zodat we op een veilige manier kunnen testen en ontwikkelen

Proactief adviseren van diverse verbeteringen betreffende gebruiksvriendelijkheid en websitesnelheid

installeren van extra modules en beheren van database via een veilige SSH verbinding en Drush

Oplossen van bugs en problemen die de ervaring voor de eindgebruik in negatief zin beinvloeden

Feedback van onze klant

Jouw marketing uitwerken

Op zoek naar een sparringspartner om je marketing mee te bespreken?
Wij werken al jarenlang mooie marketing projecten en doelgerichte plannen uit voor KMO's en eenmanszaken waar we trots op zijn.

Als ondernemer dien jij te concentreren op jouw business, en die marketing: laat die maar aan ons over!

Wij houden jou aan de hand van overzichtelijke dashboard op de hoogte van de stand van zaken, en sturen indien nodig bij om tot op een optimaal resultaat te komen.

Visibiliteit verhogen

In een wereld die volop in verandering is, kunnen bedrijven niet meer zonder eigen plekje te veroveren op het wereldwijde web. Sinds meer dan 15 jaren bouwen wij kleine en grote websites op maat van de noden van onze klanten. Kwalitatief maatwerk waarvan je gaat watertanden.