cropped-cropped-cropped-Screenshot-2022-01-04-at-10.41.23.png

Jean d’Arcel

Via OMcollective kwamen wij in contact met de sympathieke mensen van Jean d’Arcel die ons vroegen om hun website verder af te werken en te publiceren. De website werd uitgewerkt in WordPress en geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers in verschillende talen.

Naas het uitwerken van de website stonden wij ook in voor de programmatie en integratie van het contactformulier met Mailchimp, het uitwerken van popups en de algemene ondersteuning voor wat betreft hosting en hun domeinnamen.

Aanpak en resultaten

Feedback van onze klant

Jouw marketing uitwerken

Op zoek naar een sparringspartner om je marketing mee te bespreken?
Wij werken al jarenlang mooie marketing projecten en doelgerichte plannen uit voor KMO's en eenmanszaken waar we trots op zijn.

Als ondernemer dien jij te concentreren op jouw business, en die marketing: laat die maar aan ons over!

Wij houden jou aan de hand van overzichtelijke dashboard op de hoogte van de stand van zaken, en sturen indien nodig bij om tot op een optimaal resultaat te komen.

Visibiliteit verhogen

In een wereld die volop in verandering is, kunnen bedrijven niet meer zonder eigen plekje te veroveren op het wereldwijde web. Sinds meer dan 15 jaren bouwen wij kleine en grote websites op maat van de noden van onze klanten. Kwalitatief maatwerk waarvan je gaat watertanden.