cropped-cropped-cropped-Screenshot-2022-01-04-at-10.41.23.png

ledenplatform VVTIV

In december 2022 kreeg Lode van Jan Jacobs, directeur van de Beroepsvereniging voor alle Therapeuten in de Interactionele Vormgeving om een nieuw ledenplatform te voorzien dat hen zou ontzorgen in de administratie en boekhouding. Deze mooie vraag werd beantwoord door ons team van specialisten die een systeem op maat bouwde geënt op de fundamenten van de connect module voor ExtraExpertise.

 

Het resultaat is eentje om mee uit te pakken. Een robuust, gebruiksvriendelijk ledenplatform gebouwd in Nodejs en React dat de medewekers VVTIV in de toekomst volledig zal ontzorgen.

 

 

Niet enkel kunnen nieuwe op bestaande gebruikers hun lidmaatschap aanvragen via de registratiepagina. We zorgden ook voor online betalingintegratie met Mollie als partner, en een koppeling met hun boekhouding in Moneybird. Hierdoor krijgt de nieuwe gebruiker niet enkel automatisch een aankoopfactuur opgestuurd via e-mail, wij bouwden alsook de mogelijkheid in om een gepersonaliseerd certificaat aan te maken die het lidmaatschap bevestigt en herkend.

 

Maar deze stap van het ledensysteem is nog maar het puntje van de ijsberg. Wij bouwen volop aan uitbreiding die toelaat aan de leden om zich in te schrijven in cursussen, te communiceren met andere leden of hulpvragen te plaatsen. Daarnaast laat het systeem toe om ledenprofielen aan te maken, en kunnen bezoekers van hun website binnenkort ook therapeuten vinden via een online zoek module die wij hebben uitgewerkt.

 

Aanpak en resultaten

technische en functionele analyse

wireframing en webdesign

project coördinatie

remote team setup

Server setup en API connecties aanmaken

vereenvoudiging van de boekhouding

integratie met Mollie

Moneybird integeratie

Automatisch facturen aanmaken

Automatisch lidmaatschapcertificaat aanmaken

 

Integratie met ExtraExpertise

Webhosting

Gebruiksvriendelijkheidsonderzoek en validatie

Feedback van onze klant

Jouw marketing uitwerken

Op zoek naar een sparringspartner om je marketing mee te bespreken?
Wij werken al jarenlang mooie marketing projecten en doelgerichte plannen uit voor KMO's en eenmanszaken waar we trots op zijn.

Als ondernemer dien jij te concentreren op jouw business, en die marketing: laat die maar aan ons over!

Wij houden jou aan de hand van overzichtelijke dashboard op de hoogte van de stand van zaken, en sturen indien nodig bij om tot op een optimaal resultaat te komen.

Visibiliteit verhogen

In een wereld die volop in verandering is, kunnen bedrijven niet meer zonder eigen plekje te veroveren op het wereldwijde web. Sinds meer dan 15 jaren bouwen wij kleine en grote websites op maat van de noden van onze klanten. Kwalitatief maatwerk waarvan je gaat watertanden.