cropped-cropped-cropped-Screenshot-2022-01-04-at-10.41.23.png
Nice2meetyou

Nice2meetyou

Op zoek naar nieuwe vrienden, een sportbuddy of de one and only? Dan is Nice2MeetYou het “Go-to portaal” waarmee je kan verbinden met mensen uit heel Vlaanderen. Via deze website die ik van scratch opbouwde met alle kennis die ik afgelopen jaren heb opgedaan biedt een gratis chat en ontmoetingsplatform aan voor alle inwoners in België die graag hun vriendennetwerk willen verruimen. In de toekomst zal je er ook een overzicht terugvinden van activiteiten die wij, of onze partners organiseren.

Nice2meetyou homepagina

Aanpak en resultaten

Feedback van onze klant

Jouw marketing uitwerken

Op zoek naar een sparringspartner om je marketing mee te bespreken?
Wij werken al jarenlang mooie marketing projecten en doelgerichte plannen uit voor KMO's en eenmanszaken waar we trots op zijn.

Als ondernemer dien jij te concentreren op jouw business, en die marketing: laat die maar aan ons over!

Wij houden jou aan de hand van overzichtelijke dashboard op de hoogte van de stand van zaken, en sturen indien nodig bij om tot op een optimaal resultaat te komen.

Visibiliteit verhogen

In een wereld die volop in verandering is, kunnen bedrijven niet meer zonder eigen plekje te veroveren op het wereldwijde web. Sinds meer dan 15 jaren bouwen wij kleine en grote websites op maat van de noden van onze klanten. Kwalitatief maatwerk waarvan je gaat watertanden.