cropped-cropped-cropped-Screenshot-2022-01-04-at-10.41.23.png

Online-Tuincentrum.be

Online tuincentrum, een groeiende e-commerce in een atypische niche met een enorm groeipotentieel. Dat is kort gezegd, een ideaal traject voor Creative Geeks om onze tanden in te zetten. Gert, de zaakvoerder van deze zaak nam contact op met ons bedrijf met de vraag of wij hun konnen ontzorgen in het project managent, en de snelheid van het project wat konden opdrijven.

Naast de migratie van hun bestaand e-commercesysteem naar Shopware 6 helpen wij ook met het project te beheren als interne aanvulling hun team, en de nodige  voorstellen rond optimalisaties  en gebruiksvriendelijkheid en CRO te implementeren om de conversie naar een hoger niveau te tillen.

Aanpak en resultaten

Feedback van onze klant

Jouw marketing uitwerken

Op zoek naar een sparringspartner om je marketing mee te bespreken?
Wij werken al jarenlang mooie marketing projecten en doelgerichte plannen uit voor KMO's en eenmanszaken waar we trots op zijn.

Als ondernemer dien jij te concentreren op jouw business, en die marketing: laat die maar aan ons over!

Wij houden jou aan de hand van overzichtelijke dashboard op de hoogte van de stand van zaken, en sturen indien nodig bij om tot op een optimaal resultaat te komen.

Visibiliteit verhogen

In een wereld die volop in verandering is, kunnen bedrijven niet meer zonder eigen plekje te veroveren op het wereldwijde web. Sinds meer dan 15 jaren bouwen wij kleine en grote websites op maat van de noden van onze klanten. Kwalitatief maatwerk waarvan je gaat watertanden.