cropped-cropped-cropped-Screenshot-2022-01-04-at-10.41.23.png
case-reynaers

Reynaers aluminium

Als volgende stap in hun marketing automatisatie zocht Reynaers aluminium via Invisible Puppy een oplossing om de gecapteerde leads uit hun marketing platform automatisch op te laden in Facebook.

Lode, die toen als freelancer aan de slag was bij Invisible Puppy in onderaanneming bedacht deze out-of-the-box oplossing. Door de oplossing voor dit technisch raadsel kon het marketing team van Reynaers een volgende stap zetten in de optimalisatie van hun processen en zo hun campagnes beter afstemmen op het juiste doelpubliek

Aanpak en resultaten

Feedback van onze klant

Jouw marketing uitwerken

Op zoek naar een sparringspartner om je marketing mee te bespreken?
Wij werken al jarenlang mooie marketing projecten en doelgerichte plannen uit voor KMO's en eenmanszaken waar we trots op zijn.

Als ondernemer dien jij te concentreren op jouw business, en die marketing: laat die maar aan ons over!

Wij houden jou aan de hand van overzichtelijke dashboard op de hoogte van de stand van zaken, en sturen indien nodig bij om tot op een optimaal resultaat te komen.

Visibiliteit verhogen

In een wereld die volop in verandering is, kunnen bedrijven niet meer zonder eigen plekje te veroveren op het wereldwijde web. Sinds meer dan 15 jaren bouwen wij kleine en grote websites op maat van de noden van onze klanten. Kwalitatief maatwerk waarvan je gaat watertanden.