cropped-cropped-cropped-Screenshot-2022-01-04-at-10.41.23.png

Wave City Games

Deze Nederlandse organisatie is al jaren specialist in het organiseren van citygames die teambuilding en groepsactiviteiten naar een hoger niveau tillen. De passie en goesting waren aanwezig en in onderaanneming van Mundo Digitalis werkte wij een geoptitmaliseerde layout uit voor hun website en de verschillende campagne pagina’s die hen hielp om meer en betere bezoekers aan te trekken die converteren.

Optimalisatie van een bestaande website, op basis van een fris design, herindeling van navigatiestructuur en toepassen van conversie best practices voor e-commerce.

Aanpak en resultaten

Integratie van reviews

Herbekijken van filters

Herstructureren van homepagina

Nieuwe opmaak voorzien voor campagne pagina’s per stad

Feedback van onze klant

Jouw marketing uitwerken

Op zoek naar een sparringspartner om je marketing mee te bespreken?
Wij werken al jarenlang mooie marketing projecten en doelgerichte plannen uit voor KMO's en eenmanszaken waar we trots op zijn.

Als ondernemer dien jij te concentreren op jouw business, en die marketing: laat die maar aan ons over!

Wij houden jou aan de hand van overzichtelijke dashboard op de hoogte van de stand van zaken, en sturen indien nodig bij om tot op een optimaal resultaat te komen.

Visibiliteit verhogen

In een wereld die volop in verandering is, kunnen bedrijven niet meer zonder eigen plekje te veroveren op het wereldwijde web. Sinds meer dan 15 jaren bouwen wij kleine en grote websites op maat van de noden van onze klanten. Kwalitatief maatwerk waarvan je gaat watertanden.