cropped-cropped-cropped-Screenshot-2022-01-04-at-10.41.23.png
case-vdpmedical

VDPMedical

Een uitgebreide SEO audit, zoals we deze uitvoerden voor VDPmedical brengt vaak zeer waardevolle inzichten naar de oppervlakte. OMcollective vroeg onze zaakvoerder om deze case uit te werken en een presentatie voor te bereiden.

Voor websites groot en klein is dit een goede methode om te kijken waar je met een gericht actieplan hoger kan scoren in de verschillende zoekmachines. Bij Creative Geeks gaan wij voor dit soort zaken verder dan de meeste andere door de in-house technische kennis en jarenlange ervaring.

Een goede onderbouwde SEO audit gebeurd door het gebruik van verschillende tools, in combinatie met de nodige vakkennis inzichten en overzichtsanalyse van de concurrentie binnen de niche van onze klanten.

Aanpak en resultaten

Voor VDPMedical werkte wij enkel de uitgebreide SEO analyse uit. De rest van het traject hebben wij niet verder opgevolgd. Wat zeker en duidelijk is dat een SEO analyse zoals deze de basis vormt van de optimalisaties op het vlak van de optimalisering voor de verschillende zoekmachines

Naast de optimalisatie van SEO heeft deze uitvoering nog een bijkomend voordeel. Door in te zetten in het aanpassen en optimaliseren op basis van een goede audit verbeter ja namelijk rechtstreeks de gebruiksvriendelijkheid van jouw website. Het logische indirecte gevolg hiervan is dan weer dat de conversieratio gaan stijgen wanneer je dit goed aanpakt.

Feedback van onze klant

Jouw marketing uitwerken

Op zoek naar een sparringspartner om je marketing mee te bespreken?
Wij werken al jarenlang mooie marketing projecten en doelgerichte plannen uit voor KMO's en eenmanszaken waar we trots op zijn.

Als ondernemer dien jij te concentreren op jouw business, en die marketing: laat die maar aan ons over!

Wij houden jou aan de hand van overzichtelijke dashboard op de hoogte van de stand van zaken, en sturen indien nodig bij om tot op een optimaal resultaat te komen.

Visibiliteit verhogen

In een wereld die volop in verandering is, kunnen bedrijven niet meer zonder eigen plekje te veroveren op het wereldwijde web. Sinds meer dan 15 jaren bouwen wij kleine en grote websites op maat van de noden van onze klanten. Kwalitatief maatwerk waarvan je gaat watertanden.