cropped-cropped-cropped-Screenshot-2022-01-04-at-10.41.23.png

Las en constructiewerken KK&C

Maarten, zaakvoerder van KK&C contacteerde Creative Geeks om een nieuwe website te bespreken voor zijn pas opgestarte eenmanszaak die er voor gaat om hoogkwalitatief las- en constructiewerk uit te voeren bij ondernemingen en particulieren in de regio rond Veerle-Laakdal. Met een blanco blad ging Maarten samen met ons aan de slag om een leuke layout uit te denken. Omdat KK&C een startende eenmanszaak was kregen we een beperkt budget ter beschikking waarmee we het nodige dienden te realiseren.

Wij luisteren niet alleen naar de wensen van onze klanten, wij leven ons ook sterk in in hun situatie en bedrijf. Zo komen we tot de beste resultaten! In het kennismakingsgesprek met de zaakvoerder van KK&C kwam naar voren dat hij naast werkzaamheden als freelance lasser ook nog geregeld plaatjes draait als DJ voor studentenfeestjes en trouwfeesten. We legden al snel de link en zagen mogelijkheden hoe dit ooit zou kunnen leiden tot een synergie tussen beide ondernemingen waarop we handig zouden kunnen inspelen. Daarnaast heeft KK&C een sterke focus op het werken met het roestachtige cortenstaal, een trend waar we zeker mee aan de slag konden.

Gebruiksvriendelijke mobiele website

Bij Creative Geeks vinden wij het superbelangrijk dat de bezoekers van een website een goede beleving ervaren wanneer ze de website van onze klanten bezoeken op hun smartphone. De focus en het surfgedrag verschilt bij mobiele gebruikers, en daarom passen wij onze layouts dan ook zo goed mogelijk aan zodat websitebezoekers via hun smartphone direct de nodige info vinden die zij zoeken.

Pad naar de oplossing

Wij gaan steeds voor een uitkomst waarbij de investering van onze klant optimaal benut wordt, en waarin overtollige toeters en bellen zoveel mogelijk vermeden worden. Daarom bouwden we in dit geval een statische website met herbruikbare elementen en een op maat gebouwd contactformulier met de mogelijkheid om bijlagen in te voegen. Daarnaast werkten we ook een specifieke campagnepagina uit voor alle producten en inspiratie rond cortenstaal, en zetten we een succesvolle AdWordscampagne op.

Aanpak en resultaten

Campagnepagina

Voor KK&C werkten we een aparte campagnepagina uit gebaseerd op het populaire Pinterest die websitebezoekers een impressie en inspiratie kan geven voor de aankoop van of constructiewerk in cortenstaal.

Offerteaanvragen in de mailbox

Een stielman die begaan is met zijn klanten hoort op het werkveld, niet achter zijn bureau. Daarom werkten wij een oplossing uit die de zaakvoerder onderweg in de wagen, op de werf, of waar dan ook kan controleren en die netjes in de mailbox beland. Op deze manier kan hij direct terugmailen en snel inspelen op de vragen van zijn klanten.

Betalende advertenties inzetten

  • Meer dan 4500 keer de merknaam KK&C getoond in de zoekresultaten
  • Bijna 200 clicks in 3 maanden tijd
  • Meer dan 90 offerteaanvragen

Visibiliteit in de zoekresultaten

Om ervoor te zorgen dat geïnteresseerden KK&C zouden kunnen vinden op het wereldwijde web, maakten wij een Google bedrijfsaccount aan, en werkten we aan de SEO-optimalisatie door onder andere een pagina voor projecten toe te voegen.

Feedback van onze klant

Jouw marketing uitwerken

Op zoek naar een sparringspartner om je marketing mee te bespreken?
Wij werken al jarenlang mooie marketing projecten en doelgerichte plannen uit voor KMO's en eenmanszaken waar we trots op zijn.

Als ondernemer dien jij te concentreren op jouw business, en die marketing: laat die maar aan ons over!

Wij houden jou aan de hand van overzichtelijke dashboard op de hoogte van de stand van zaken, en sturen indien nodig bij om tot op een optimaal resultaat te komen.

Visibiliteit verhogen

In een wereld die volop in verandering is, kunnen bedrijven niet meer zonder eigen plekje te veroveren op het wereldwijde web. Sinds meer dan 15 jaren bouwen wij kleine en grote websites op maat van de noden van onze klanten. Kwalitatief maatwerk waarvan je gaat watertanden.