cropped-cropped-cropped-Screenshot-2022-01-04-at-10.41.23.png

Een website (laten) bouwen? Hoe begin ik eraan?!

Dagelijks worden duizenden websites gepubliceerd op het Internet. Velen onder hen sterven een stille dood en falen in de poging om gezien te worden en bezoekers aan te trekken. Een goede website bestaat uit verschillende facetten en Creative Geeks is de ideale partner om voor jouw onderneming zo’n goede website te ontwikkelen.

Creative Geeks bouwt goede, actiegerichte websites

Een goed doordachte website op maat van jouw noden bouwen is specialistenwerk. Kies je voor Creative Geeks dan wij zorgen voor een mooie, goed presterende website die resultaten haalt waar jij en wij blij van worden.

Een goede website bouwen vereist vakkennis en de nodige tijdsinvestering van de webbouwer. Essentieel hierbij zijn oog voor detail, een goede indeling van inhoud en een hoge gebruiksvriendelijkheid. Een goede website heeft slechts enkele seconden nodig om in te laden, en kan perfect bezocht worden door mensen die zweren bij hun smartphone voor het opzoeken van informatie.

Een goede, rendabele en winstgevende website (laten) bouwen is dan ook echt iets dat de moeite waard is, maar waarvoor je niet over één nacht ijs gaat.. Kijk eens even naar jezelf: als je een investering doet, of het nu in vastgoed is, een belegging op de beurs of bij Creative Geeks een website laten bouwen om jouw producten te promoten, dan wil je toch gaan voor winst, right?! Logisch en begrijpelijk, maar net zoals bij andere investeringen gaat dit niet vanzelf en heeft dit wel wat tijd nodig. Maar hė, Rome is ook niet op één dag gebouwd! Een winstgevende website bouwen vergt geduld, de juiste inzichten, vakkennis en een stevige online marketingstrategie. Wij van Creative Geeks helpen jou graag bij het verwezenlijken van dit doel.

Wat kost het om een website te laten maken bij jullie?

Een prijs bepalen zonder de details van jouw project en doelstellingen te weten is uiteraard niet eenvoudig, en daar wagen wij ons ook niet aan. Wel geven we jou mee dat je best de prijs van een website niet als een eenmalige kost bekijkt, maar als een investering die op lange termijn jouw bedrijf een meerwaarde oplevert.

Een standaard website kan je bij ons al laten bouwen vanaf 4000 euro.

Wens je een meer geavanceerde website met op maat gemaakte modules, webshop, meertalige inhoud etc dan kunnen deze variëren tussen 4000 en 20.000 euro.

Dat klinkt als een serieus budget. Wij zijn er ons dan ook van bewust en helpen jou op basis van onze expertise en ervaring om het meeste hieruit te halen. Bovendien is het zo dat wij uit ervaring weten dat vele van onze klanten deze investering op een jaar al meer dan terugverdienen. Door het verwerven van nieuwe contacten, kwalitatieve leads, informatie te delen, door een mooie vitrine te bouwen die leads oplevert is dit een waardevolle en slimme beslissing om te maken als starter, of ervaren ondernemer.

Omtrent de verdere details en onze werkwijze maken wij graag tijd voor een afspraak om kennis te maken met jou en jouw project en op basis van jouw noden en wensen een gepaste offerte kunnen opstellen.

 

Wil jij ook graag online groeien?