Met meer dan 15 jaar ervaring en veel passie zetten wij ons dagelijks in om voor groeibedrijven digitale oplossingen te bouwen en bedrijfsresultaten te boosten door middel van een slimme marketingaanpak.

header

Creative Geeks helpt jouw bedrijf online te laten scoren door gebruik te maken van een jarenlange expertise in online marketing. Wij zorgen dat jouw producten en diensten echt in de kijker geplaatst en dat jouw omzet en online zichtbaarheid de hoogte in gaat. We zetten hier dan ook álle noodzakelijke middelen voor in. Zo bouwen wij professionele websites en zetten wij onder andere growthmarketingmodellen in om jouw verkoop een serieuze boost te geven.

Welke challenge wil jij met ons aangaan?

Mijn bekendheid verhogen en bereik vergroten

Ben je recent een nieuwe zaak gestart en wil je jouw merkbekendheid een boost geven? Creative Geeks geeft helpt jou op naar de volgende versnelling.

Mijn Internet-verkopen en omzet vergroten

Wij helpen je graag op weg online producten en diensten aan te bieden en voorzien jouw zaak van een webshop op maat en een digitale groeistrategie.

Mijn bedrijf laten groeien en internationaliseren !

Groeien zonder groeipijnen? Laten we samen eens kijken hoe je op een doordachte manier snel vooruit kan gaan met jouw merk of bedrijf.

Ons creatief, technisch geschoolde team staat klaar om jouw marketing activiteiten uit handen te nemen.

Eerst en vooral kan je bij ons jouw website laten bouwen en je huisstijl laten ontwerpen zoals bij een klassiek webdesign bedrijf, maar daarnaast helpen wij door onder andere slim in te spelen op automatisatie en gebruik te maken van A/B testing, SEO optimalisatie en betalende advertenties via Google ads en social media zoeken we met de nodige creativiteit naar dé ideale mix tussen boodschap enerzijds en beeld anderzijds, en dat helemaal op maat van jouw doelpubliek .

Daarnaast staan wij ook ter beschikking om jou verschillende zaken uit handen te nemen, of extra werkkrachten te voorzien zodat jij als ondernemer in drukke periodes de juiste mensen aan boord hebt om al je projecten tot een goed einde te brengen. Last but not least ondersteunen wij bedrijven in hun digitale transformatie door hen te adviseren en actief mee te werken aan oplossingen om verschillende processen te automatiseren. Zo kan jij als ondernemer focussen op waar je zélf goed in bent in plaats van zelf bergen tijd en energie te steken in het uitdokteren van een goed digitaal plan, en bekomen we een win-win situatie.

Wij houden van mooie woorden, en daden. Graag tonen wij dan ook onze projecten die wij recent realiseerden voor onze klanten.

Opdrachten.be

Nieuwe website voor freelancers die op zoek zijn naar een nieuwe opdracht

Thomas More Hogeschool

Voortaan trekt Thomas More scholieren aan via een kick-ass online platform

Nice2MeetYou

Een totaaloplossing die helpt om mensen te verbinden

Wave Citygames

Goed uitgekiende optimalisatie van bestaande website

Hub Smartscreens

Technologisch hoogstandje om vanop afstand presentaties aan te sturen
Meer voorbeelden zien van projecten die we realiseerden voor klanten?

Wij zijn anders en daar zijn wij trots op

Eén contactpersoon, die alles met aandacht opvolgt

In tegenstelling tot grotere agencies gaan wij voor een persoonlijke aanpak, zonder dure accountmanagers of onnodige kosten voor tussen partijen. Bij ons is de zaakvoerder jouw go-to persoon die alles netjes en met volle aandacht opvolgt terwijl hij over de kwaliteit van uw project waakt.

Wij helpen jou in mensentaal met het hart op de juist plaats

Technische termen, en vakjargon (dat we wel nodig hebben om goed ons werk te doen, dat laten we achterwege als we tegen onze klanten praten. Wij vinden het belangrijk dat jullie ons begrijpen, en dat we communiceren in mensentaal.

100% digitaal sinds 2014 met oog voor het milieu

Wij vinden zorg dragen voor het milieu belangrijk: Daarom kiezen wij dan ook voor de volle 100% voor volledig digitaal werken. Communicatie, offertes, klantcontact via e-mail en facturatien verwerken wij al jarenlang via de elektronische weg. Zo redden wij bomen, vereenvoudigen we de communicatie en beperken wij zoveel mogelijk onnodige administratie. Voor meetings en uitwerking bij de klant proberen wij waar mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Wij denken proactief mee met onze klanten uit diverse sectoren

Neem je contact met ons op, en heb je graag een vrijblijvende offerte? Dan gaan wij met veel goesting op onderzoek naar bedrijven uit jouw nichemarkt, bekijken de verschillende mogelijkheden en observeren jouw zaak vanuit een helikopterperspectief. Indien gewenst, maken wij een digitale strategie op die jou op lange termijn helpt groeien, en waarin we meedenken over morgen. Dit vinden wij belangrijk in een wereld die constant verandert!

Communicatie, daar zijn wij sterk in

Naast mooie websites bouwen, goede teksten schrijven of ons bezig houden met online marketing gaan wij er prat op doorheen heel het traject transparant en gestructureerd te communiceren. Zo weten onze klanten op alle momenten wat ze mogen verwachten. en waar ze aan toe zijn

Gevarieerde expertise met jarenlange ervaring

Ons multidisciplinair team heeft expertise vergaard in de verschillende facetten binnen marketing, copywriting en websiteontwikkeling. Naast een goed diploma hebben zij vooral praktijkervaring in grote firma’s waar ze de kneepjes van het vak in de praktijk hebben leren omzetten. Die ervaring zetten zij graag in om van jouw project een succes te maken.

Samenwerking met goede freelancers

Wij werken niet alleen graag samen met onze klanten, maar ook met goede freelancers die ons ondersteunen bij het realiseren van mooie projecten. Door de jaren heen hebben wij een internationaal netwerk van goede professionals uitgebouwd waar wij graag mee samenwerken.

Passie en honger houdt ons scherp

Doordat onze klanten zeer verschillend zijn, verschillende wensen hebben en alleen maar het allerbeste verdienen zorgen onze medewerkers ervoor dat we up-to-date blijven met de laatste nieuwe trends . Daarnaast investeren wij ook regelmatig in bijscholing die zich focust op communicatie, technologie, en marketing zodat we op de hoogte blijven van nieuwe trends en tools.

Ons verhaal

Sinds eind 2019 bouwt Creative Geeks creatieve en technische oplossingen die resultaat opleveren. Gesteund op een jarenlange ervaring binnen webdevelopment, programmerne en digitale marketing kan Creative Geeks zijn klanten helpen met het oplossen van diverse technische en Marketingvraagstukken.

 

Door de krachten te bundelen met ons intern team, in combinatie met de samenwerking die wij hebben met goede, betrouwbare freelancers kunnen wij snel schakelen en mooie resultaten realiseren voor kleine en grote klanten binnen de Benelux.

Referenties en klanten

Afgelopen jaren mochten wij al projecten realiseren voor grote en kleine klanten. Wij gaan voor
leuke klantencontacten en hebben de voorkeur voor ondernemingen met een groot groeipotentieel hebben en onze waarden benaderen.

Op zoek naar een sparringspartner om je marketing mee te bespreken?

3 goeie redenen om contact op te nemen: